Varjokirjamessut tulevat taas syksyllä – tervetuloa Helsingin Varjokirjamessuille 23.–25.10.!

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusten ja peruttujen tapahtumien jälkeen tuttua laatua tuo tänäkin vuonna yksi helsinkiläisen vastakulttuurin tärkeimmistä ja pitkäikäisimmistä tapahtumista.

Luvassa on antiautoritäärisiä näkökulmia yhteiskuntaan muun muassa kirjaesittelyjen, valtavirrasta poikkeavien näytteilleasettajien sekä paneelikeskustelujen muodossa.

Nostamme esille mielenkiintoista kuluneen vuoden aikana julkaistua kirjallisuutta ja järjestämme keskusteluja päivänpolttavista yhteiskunnallisista aiheista sekä kamppailuista, ennen kaikkea anarkistisesta, feministisestä, antifasistisesta ja queeristä näkökulmasta. Vaihtoehtoisilla kustantamoilla, distroilla sekä vapaudenhenkisillä poliittisilla ryhmillä on mahdollisuus tulla esittelemään materiaalejaan tapahtumaamme. Siitä lisää alla.

Huippuluokkainen, maankuulu täysin vegaaninen kahvilamme tulee myös toimimaan Varjokirjamessujen yhteydessä tänäkin vuonna!

Jos olet kiinnostunut järjestämään tapahtumaa kanssamme, tulla kertomaan jostakin teoksesta tai projektista taikka pitämään pöytää Varjokirjamessuille, ota yhteyttä: varjokirjamessut@riseup.net. Lisätietoja tapahtuman tarkemmista aikatauluista, paikoista sekä ohjelmasta tulee kesän ja syksyn mittaan.

Seuraamme tietenkin aktiivisesti koronatilannetta. Tulemme ottamaan tapahtuman järjestämisessä huomioon lokakuun lopulla vallitsevan tilanteen, mutta näillä tiedoilla olemme tapahtuman järjestämässä.

Olemme varautuneet siihen, että mikäli koronatilanne pahenee, Varjokirjamessuja ei fyysisesti voida tänä vuonna toteuttaa, mutta pyrimme järjestämään tapahtuman muodossa tai toisessa joka tapauksessa.

Nähdään Varjiksilla 23.–25.10.2020!

Seuraa myös näitä:
Facebook: www.facebook.com/varjokirjamessut
Twitter: @varjokirjamessu #varjokirjamessut
Instagram: @varjikset #varjokirjamessut