Varjokirjamessut seuraa koronatilannetta tiiviisti

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusten ja peruttujen tapahtumien jälkeen tuttua laatua tuo tänäkin vuonna yksi helsinkiläisen vastakulttuurin tärkeimmistä ja pitkäikäisimmistä tapahtumista.

Luvassa on antiautoritäärisiä näkökulmia yhteiskuntaan muun muassa kirjaesittelyjen, valtavirrasta poikkeavien näytteilleasettajien sekä paneelikeskustelujen muodossa. Nostamme esille mielenkiintoista kuluneen vuoden aikana julkaistua kirjallisuutta ja järjestämme keskusteluja päivänpolttavista yhteiskunnallisista aiheista sekä kamppailuista, ennen kaikkea anarkistisesta, feministisestä, antifasistisesta ja queeristä näkökulmasta. Vaihtoehtoisilla kustantamoilla, distroilla sekä vapaudenhenkisillä poliittisilla ryhmillä on mahdollisuus tulla esittelemään materiaalejaan tapahtumaamme.

Huippuluokkainen, maankuulu täysin vegaaninen kahvilamme tulee myös toimimaan Varjokirjamessujen yhteydessä tänäkin vuonna!

Seuraamme tietenkin aktiivisesti koronatilannetta ja tulemme ottamaan tapahtuman järjestämisessä huomioon lokakuun lopulla vallitsevan tilanteen. Olemme varautuneet siihen, että mikäli koronatilanne pahenee, Varjokirjamessuja ei fyysisesti voida tänä vuonna toteuttaa. Tässä tapauksessa pyrimme järjestämään tapahtuman muodossa tai toisessa.

Lisätietoja tapahtuman tarkemmista aikatauluista, paikoista sekä ohjelmasta tulee lisää syksyn mittaan.

Nähdään Varjiksilla 23.–25.10.!

Seuraa myös näitä:
Facebook-tapahtuma
Twitter: @varjokirjamessu #varjokirjamessut
Instagram: @varjikset #varjokirjamessut