Varjokirjamessujen yleisötapahtuma peruttu – ohjelma striimataan nettiin

Kiihtyvän koronatilanteen vuoksi päädyimme perumaan tämän vuoden Varjokirjamessut-yleisötapahtuman. Tämä tarkoittaa siis sitä, että 24.–25.10. Rauhanaseman ovet ovat kiinni kävijöiltä ja näytteilleasettajilta. Tartuntamäärien, Rauhanaseman rajallisen tilan sekä muiden covid 19 -epidemiaan liittyen käytännön syiden vuoksi emme koe voivamme järjestää yleisötapahtumaa tällä hetkellä riittävän turvallisesti.

Vaikka yleisötilaisuus perutaan, laitamme ohjelman nettiin! Striimaamme kirjaesittelyjä, runoja sekä keskusteluja ja infoja lauantaina 24.10. ja sunnuntaina 25.10. Niistä jää tallenteet katsottaviksi Varjokirjamessujen YouTube-kanavalle. Tune in!

Luvassa on kuluneen vuoden mielenkiintoisimpia kirjauutuuksia muun muassa politiikan, talouden, feminismin, eläinoikeuksien ja kokeellisen kirjallisuuden saralta. Teoksiaan esittelevät muun muassa Maria Pettersson (Historian jännät naiset), Hanna Storm (Kanootin säilyttämisestä talven yli), Joki_Pathirane (Mmmurica) sekä Mikko-Olavi Seppälä (Parempi ihminen, parempi maailma). Viikonlopun aikana käsitellään myös ajankohtaisia poliittisia kamppailuja, kuten Samuli Lähteenahon infossa ”Libanonin kansanliikkeet järjestelmäkriisin keskellä”.

Seuraathan tiedotustamme viikonlopun ohjelmaa ja aikatauluja koskien!

 

Facebook-tapahtuma
Twitter: @varjokirjamessu #varjokirjamessut
Instagram: @varjikset #varjokirjamessut