Esteellisyystiedot

Rauhanaseman toiseen saliin (ja sitä kautta koko kerrokseen) pääsee nykyään kulkuluiskaa pitkin talon Messukeskuksen puoleiselta sivulta. Tontin pienuuden vuoksi luiska on hieman jyrkkä, mutta toimii avustajan kanssa hyvin, ja mahdollisesti ilmankin. Kuva luiskasta ja enemmän tietoa Rauhanliiton sivuilla.

Salin wc-kopeista yksi on suurempi ja sen ovet saa avattua leveämmäksi. Wc-istuimessa on maaliskuusta lähtien tukikaiteet. Tästä kopista löytyy myös kokoontaitettava hoitopöytä.

Pyörätuolilla kulkevat pääsevät salista saunatuvalle ulkokautta. Saunatuvalle, jossa Varjokirjamessujen ruokailut järjestetään, pääsee kiinteää betoniliuskaa pitkin talon itäpuolelta. Liuska on pitkä sekä hieman jyrkkä ja epätasainen: autamme tarvittaessa! Kellarikerroksessa on yksi unisex-vessa, jonne ei valitettavasti mahdu pyörätuolilla.

Lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia varjokirjamessut AT riseup PISTE net. Varjokirjamessuilla ole julkista puhelinnumeroa josta meidät saisi kiinni ennen messuviikonloppua. Jos vain mahdollista, ole yhteydessä etukäteen sähköpostitse tai Varjokirjamessujen sosiaalisessa mediassa.